Praat mee over zonne- en windenergie

Waar Gemeentehuis Heemstede - Raadhuisplein 1 - 2101 HA Heemstede
Nu aanmelden

Praat mee over zonne- en windenergie

Net als in de rest van Nederland, hebben we ook in onze regio de opgave om meer duurzame energie op te wekken via zonnepanelen en windmolens. We noemen dit de Regionale Energie Strategie (RES). De ruimte is schaars in de regio IJmond/ Zuid-Kennemerland, waar Heemstede onder valt. De opdracht is daarom een flinke uitdaging.

Wat vindt u van duurzame energie opwekken in de buurt? 

De afgelopen maanden zijn er voor onze regio drie verschillende scenario’s geschetst voor het opwekken van duurzame energie. De gemeente nodigt u uit mee te denken en in gesprek te gaan over de geschetste scenario’s. Wat vindt u belangrijk als het gaat om zonne- en windenergie opwekken in deze regio en bij u in de buurt? Heeft u zelf ideeën over de opwekking van duurzame energie? Waar ziet u kansen en wat kunt u zelf bijdragen? Lees meer informatie over de energietransitie. 

Meld u aan

Kom op 21 januari 2020 naar het gemeentehuis van Heemstede en praat mee over zonne- en windenergie. Het is een uitgelezen kans om mee te denken over de kaders waarbinnen de komende jaren meer duurzame energie opgewekt gaat worden. Meld u aan vóór 16 januari 2020. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging met het programma.