Meld u aan voor het Digipanel

De gemeente Heemstede wil inwoners en ondernemers zo vroeg mogelijk betrekken bij beleid, plannen en veranderingen in de gemeente. Drie keer per jaar houden we een digitale peiling om een eerste indruk te krijgen van hoe inwoners over bepaalde zaken denken. De enquêtes gaan over onderwerpen die de hele gemeente aangaan. Lees meer over het digipanel.

Uitkomsten eerdere peilingen

In 2019 is het Digipanel onder andere gepeild over Duurzaamheid en Participatie en Communicatie. Inwoners blijven graag via een digitale nieuwsbrief op de hoogte van de ontwikkelingen in hun gemeente was één van de uitkomsten. Eind van dit jaar verschijnt de eerste nieuwsbrief. Lees de volledige rapporten met de uitkomsten.

Privacy

We gebruiken uw persoonlijke gegevens om te zien of het Digipanel een goede afspiegeling is van de bevolking. We werken samen met het onderzoeksbureau Parantion, dat voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van bescherming van persoonsgegevens. Het bedrijf is ISO-gecertificeerd op het gebied van databeveiliging. Lees voor meer informatie de volledige privacyverklaring van de gemeente Heemstede.

Direct inschrijven voor het digipanel Terug naar overzicht