Verkeersschool Weijers brengt medicijnen rond

auto's rijschool

Verkeersschool Weijers zet stilstaande lesauto’s in om mensen in Heemstede en omgeving van medicijnen te voorzien. Een inspirerend voorbeeld van een betrokken inwonersinitiatief tijdens de coronacrisis. In plaats van tussen leerlingen pendelen lesinstructeurs tijdelijk heen en weer tussen de apotheek en mensen die hun medicatie hard nodig hebben.

“Het zijn verwarrende tijden voor ons allemaal,” zegt verkeersschooleigenaar Willem Weijers. “Omdat we nu geen rijles mogen geven, zetten we onze instructeurs en auto’s op een andere nuttige manier in. We brengen medicijnen rond in de omgeving van Heemstede voor de Heemsteedse apotheek, de Roodmus-apotheek en apotheek ‘t Sorghbosch. We halen de medicijnen op vanuit één centrale plek en brengen ze vanaf daar naar de mensen toe die het niet zelf kunnen ophalen. Uiteraard nemen we bij de bezorging strikt de regels van het RIVM in acht.”

Ook hulp nodig?

Willem Weijers: “Als er meer bedrijven zijn die onze hulp nodig hebben, dan horen wij dat graag. Neem contact met ons op, dan kijken wij wat we kunnen doen. We hebben de mensen en het materiaal om te helpen en deze lastige tijd samen door te komen. We zijn telefonisch bereikbaar via (023) 547 63 33 of per e-mail info@verkeersschoolweijers.nl.”

Terug naar overzicht