Energie én geld besparen met Bespaarbon

Kleine energiezuinige maatregelen besparen vaak veel geld. De Bespaarbon helpt u om uw energierekening te verlagen. Met de Bespaarbon mag u gratis voor € 50 aan energiebesparende producten voor uw woning uitzoeken. De Bespaarbon is een initiatief van de gemeenten Heemstede, Haarlem, Zandvoort en Bloemendaal. 

Hoe werkt het?

U vraagt uw persoonlijke cadeaucode aan op website van debespaarbon.nl. Na het ontvangen van deze code vult u deze in en zoekt u producten uit in de speciale webshop van de Bespaarbon. U bespaart al veel energie en geld door het aanbrengen van radiatorfolie en tochtstrips, het plaatsen van ledlampen of zelfs met een waterbesparende douchekop! In de webshop kunt u zelf een keuze maken uit verschillende producten of kiezen voor een kant-en-klaar pakket. Uw bestelling wordt per fietskoerier bij u thuis afgeleverd.

Ook energieadvies is mogelijk

Woningeigenaren kunnen daarnaast ook een gratis energie-advies ter waarde van € 75 voor de eigen woning aanvragen. U krijgt dan persoonlijke tips en advies over het energiezuinig maken van uw huis. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het aanbrengen van isolatie, zonnepanelen of een warmtepomp.
Huurders kunnen voor advies terecht bij het Duurzaam Bouwloket (duurzaambouwloket.nl) of bij hun verhuurder, VVE’s kunnen terecht bij het VVE Duurzaamheidsloket via vveduurzaamheidsloket.nl

Met de Bespaarbon dragen de regiogemeenten bij aan het terugdringen van onze CO2-uitstoot. Een toekenning van een bedrag via de landelijke Regeling Reductie Energiegebruik aan de deelnemende gemeenten maakt dit mogelijk.

Terug naar overzicht