Mobiele showroom over duurzaamheid

Wilt u advies over energiezuinig en duurzaam wonen? Of bent u nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen om comfortabel en prettig te wonen? Kom dan naar de mobiele showroom van Duurzaam Bouwloket. Van radiatorfolie en ledlampen tot warmtepompen en infraroodpanelen: de mobiele showroom van Duurzaam Bouwloket laat zien wat allemaal mogelijk is. Al met kleine maatregelen, zoals het aanbrengen van isolatie of het beter gebruiken van de verwarming, kunt u op uw energieverbruik besparen. Ook kunt u hier informatie krijgen over zonnepanelen of een warmtepomp. 

Gratis energieadvies en energiebesparende maatregelen

In de showroom is een adviseur van Duurzaam Bouwloket aanwezig. Het Duurzaam Bouwloket is het onafhankelijk adviesloket van gemeente Heemstede. Daarnaast zijn verschillende vrijwilligers aanwezig van de lokale coƶperatie HeemSteeds Duurzamer voor adviezen over energiebesparing. U kunt ter plekke ook een gratis advies-op-maatgesprek aanvragen. Samen met een getrainde energiecoach van HeemSteeds Duurzamer bespreekt u de mogelijkheden om tot een energiezuinig, comfortabel en duurzaam huis te komen.

Eerste bezoek mobiele showroom aan Heemstede

De showroom stond op 1 september voor het eerst op het voetbalveldje aan de Fazantenlaan in de wijk de Glip. De bus gaat naar verschillende locaties in Heemstede, we houden u op de hoogte op deze pagina zodra de volgende plek bekend is.  

Heemsteeds Duurzamer zoekt enthousiaste inwoners en ondernemers die willen helpen met het verduurzamen van Heemstede. Meld u ook aan als energiecoach! Stuur een e-mail naar wonen@heemsteedsduurzamer.nl