Mobiele showroom over duurzaamheid

Wilt u advies over energiezuinig en duurzaam wonen? Of bent u nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen om comfortabel en prettig te wonen? Kom dan naar de mobiele showroom van Duurzaam Bouwloket. Van radiatorfolie en ledlampen tot warmtepompen en infraroodpanelen: de mobiele showroom van Duurzaam Bouwloket laat zien wat allemaal mogelijk is. Al met kleine maatregelen, zoals het aanbrengen van isolatie of het beter gebruiken van de verwarming, kunt u op uw energieverbruik besparen. Ook kunt u in de mobiele showroom informatie krijgen over zonnepanelen of een warmtepomp. 

Gratis energieadvies en besparingskit

In de showroom is een adviseur van Duurzaam Bouwloket aanwezig. Het Duurzaam Bouwloket is het onafhankelijk adviesloket van gemeente Heemstede. Daarnaast zijn verschillende vrijwilligers aanwezig van de lokale coƶperatie HeemSteeds Duurzamer voor adviezen over energiebesparing. U kunt ter plekke ook een gratis advies-op-maatgesprek aanvragen. Als dank ontvangt u een besparingskit waarmee u thuis meteen aan de slag kunt. 

Locatie mobiele showroom Duurzaam Bouwloket 

Kom op 12 oktober tussen 18.00 en 21.00 uur langs op Plein1 bij de mobiele showroom van Duurzaam Bouwloket. Maandag 12 oktober geen tijd? Woensdag 11 november staat de mobiele showroom van Duurzaam Bouwloket van 9.00 tot 12 uur voor het gemeentehuis in Heemstede. De showroom stond op 1 september voor het eerst op het voetbalveldje aan de Fazantenlaan in de wijk de Glip. De bus gaat naar verschillende locaties in Heemstede.  

Heemsteeds Duurzamer zoekt enthousiaste inwoners en ondernemers die willen helpen met het verduurzamen van Heemstede. Meld u ook aan als energiecoach! Stuur een e-mail naar wonen@heemsteedsduurzamer.nl