Jong zijn in Heemstede: wat vind jij belangrijk?

We willen dat iedereen het fijn heeft in Heemstede. Dus ook jij en alle andere jongeren tussen de 6 en 23 jaar. En daarom horen we graag hoe jij over bepaalde onderwerpen denkt. De komende tijd gaan we extra actief op zoek naar wat jongeren vinden. Zo ontdekken we wat er allemaal leeft en hoe wij, de gemeente, daar iets mee kunnen doen.

In gesprek met jou

De afgelopen maanden zijn wethouders Anneke Grummel en Sam Meerhoff en ook allerlei andere mensen van de gemeente veel, heel veel, buiten de deur geweest. Om te spreken met jou en alle andere jongeren in Heemstede. En met mensen die veel met jongeren te maken hebben. Om te horen wat jullie bezighoudt. Waar jullie tegenaanlopen, wat jullie fijn vinden en wat jullie graag anders zouden zien.

Ongelooflijk waardevolle gesprekken. Want wij willen écht iets voor jullie betekenen en dus moeten we naar jullie luisteren. Al deze gesprekken, en ook alle andere informatie die we de afgelopen tijd hebben opgehaald, nemen we mee in een jeugdakkoord dat in de maak is. Zo kunnen we plannen maken en acties uitvoeren, zodat jouw leven in Heemstede (nog) fijner wordt.

Achter de schermen zijn we dus hard aan het werk met dat jeugdakkoord. Maar daar blijft het niet bij. Ondertussen gaan we namelijk ook al aan de slag met sommige van de ideeën die jullie met ons hebben gedeeld. Hou de socials en deze pagina in de gaten!

We horen graag van alle jongeren uit Heemstede. En daarom hebben we contact via sportclubs en muziekverenigingen, brengen we bezoeken aan scholen en werken we samen met allerlei jongerenorganisaties. Ook kon je tussen half maart en half april een mini-vragenlijst invullen.

Meer weten?

Neem contact op met Marieke Boor via m.boor@heemstede.nl