Jij bent aan zet! Laat je horen.

Ben je tussen de 12 en 18 jaar? Laat je horen in Heemstede. De afgelopen maanden is ons leven veranderd door het coronavirus. Dit heeft ook invloed op het leven van de jongeren in Heemstede. Wij vinden het belangrijk dat je je uitspreekt over hoe deze periode voor jou is geweest. Welke mogelijkheden zie  jij voor de toekomst? We willen dat je iets te doen hebt waar je blij van wordt en dat je de kans krijgt je talenten te ontdekken. En nog belangrijker: dat de gemeente met jouw acties aan de slag kan. 

Laat je horen!

Geef je op voor het programma: Jij bent aan zet. Je gaat aan de slag met leeftijdsgenoten en bespreekt thema's die jullie belangrijk vinden. Zo komen jullie tot slimme idee├źn om het beste uit Heemstede te halen. Lijkt dat je leuk, wil je me meedoen of eerst meer weten? Kom woensdagavond 15 juli 18.00 uur naar de pizza-avond in de tent naast Plein 1 (Julianaplein 1). Houd de Insta, Facebook en website van de gemeente in de gaten. Wat doe je tijdens de zomer? Je ontwikkelt zelf een platform om met leeftijdsgenoten te praten over wat je bezig houdt. Zo geef je elkaar een stem. Samen met andere jongeren krijg je hulp in het ontwikkelen van een digitaal platform. Je leert hoe je groepsgesprekken voert en hoe je met andere jongeren in gesprek gaat over maatschappelijke onderwerpen. Maar ook ga je aan de slag met de communicatie: hoe bereik je andere jongeren om mee te praten?

Interesse?

Meld je via een DM op instagram aan bij burgemeester Astrid Nienhuis (bgm_astrid_nienhuis) of bij de Gemeente Heemstede . Bij deelname van minimaal 24 uur krijg je een cadeaubon van 50 euro die je kunt inleveren bij een lokale ondernemer. Steek jij liever de handen uit de mouwen? Dat kan ook!

Terug naar overzicht